Wednesday, December 16, 2009

sexual harey-man(PLEZZ DUN TUCH ME)


JANGAN HARAP LA KALAU NAK TOUCH I CAM NIE

ouh..before saya pergi lebeh jauh elok lah saya minta maaf dulu kepada kaum adam..ouh..ada segelintir kaum kamu yang buat saya menjadi marah n mengeluarkan asap sperti kankuro dalam game NARUTO.

the story is begin..(hey..stop speaking la..nak tulis ayat english panjang nie pon dah pikir 3 jam)ouh..saya perlu mnulis bhasa ibunda.okay2..teruskan ija..ceritanya berbunyi bgini..baru2 nie i pergi kenduri rumah fren i kat ipoh.nurfarhana namanya(dia suruh letak nama beliau dalam entry nie).then dah pergi kenduri kena balik la..tunggu apa lgi.

so si nurfarhana beli tiket untuk saya balik sp..ehhh2..bukan farhana..tapi abang nya si garang y belikan.

tyme naik bas 2 i agak takowt coz x banyak orang dalam bus 2..nak d jadikan crita nie lebey menarik..bus nie berenti kat parit buntar.sumer makhluk dalam bus 2 turun kat parit buntar.so tnggal lah aku n auntie tua.jeng2..klimaks cter nie..driver bus 2 datang dekat aku..n agak merenyeh2..huhhhhh..i gak rimas..then i dengan sopan sambil buat muka sinis minta nak g beli asam jap..driver 2 suruh beli dekat dia juga..huhh..then i g beli.mata si jantan durjana 2 x habis2 dok tengok badan aku y slim cam tong drum nie atas bawah..ishhhhhhhhhh..time 2 rasa cam nak drive bus 2 n lenyet2 jer driver 2.wekkkkkkkkkkkkk..wtf..
totally shit.bler aku naik bas balik dia minta asam..heyyyy..mumy aku bagi duit bukan sruh beli asam kat ko..go to hell..malas nak layan so bagi kat dia gak asam 2..hishhhhh..nasib baik x der racun tikus kat aku..kalu x memang aku taruk dalam asam 2 dah..

bler sampai sp..aku turun then driver durjana 2 turun gak..dia dtang dekat gler dengan aku sampai aku boley bau badan dia y cam kambing 2..dia minta no phone..aku buat x tau jer..then dier cam datang dekat lagi..terus aku hot..hey..BACK OFF sial..ingat tuhan sama..terus aku chow..dalam hati segala kata2 pujian terkeluar..geram nak mati

dulu pon i penah gak kena..nie kat KL.kat dataran merdeka.tyme 2 tengah tunggu fren aku.sudden jer datang mamat nie nak salam ngan aku.i cakap u nie saper?dia cakap nak kenal..suka tengok u..ewwwwwwwwwww..aku x suka pon tengok ko..then i cakp..sory..im muslim..i x bersalam dengan bukan muhrim..bt sudden jer dier datang lg dekat..hey..plezz respect me ok..kalu u nak tuch2 pegi cari laki la..b***..f***..mother fish cracker



i dun know why i sangat x suka guy tuch me..even abang i or daddy i..i malu..my x boyfren always asked me..(naper u x penah kasi i dekat dengan u??even pegang tangan pon u x kasi??)soklan bodo kan..hehehe..u bukan lagi husband i..kalu u jadi husband i..u can tuch anywhere.opsssssssss...haaa..kang dah lucah...


to gurl y kat luar sana..plezzz..take care yourself..jangan bagi chance kat buaya2 kat luar sana..okay..i guess that all..bye..see u again..

ketika aku menulis entry nie ader pak arab dok on9 kat tepi...bau cam unta n kurma.

3 comments:

QeeLa said...

wwoohhh!!!!
cool seyh entry u nhe...
i loike it....wewwwiittt...~
=p
y u x story pape pn kt i..simpan la dlm ur beloved blog nhe...
majok..!!!
yess...guys juz LIAR..."i HATE COMITMENT"...jus an excuse...
cheap excuse..!!!
emo2..!!!

hayatarif said...

jah,
lawak la
bau macammacam je
hehe..

hati-hati yer nak p mana2.
:)

akukay said...

qeela:ija trlupa..maaf
hayat:MANG BUSUK SANGAT