Saturday, November 6, 2010

I lOVE YOU JAYZUAN =_='

Trilionzzz thanzz to my junior yang kuruih lagi tinggi lampai dan mempunyai berat dengan saya tetapi masih nampak kurus berbanding dengan saya =_=' kerna telah menjodohkan memperkenalkan siapa mohd jayzuan kepada saya.

before aku start cerita siapakah jayzuan yang telah buat hati gadis kecil(kecil ker??) nie cair melebur meh aku melaporkan ramalan cuaca di bumi sintok.buat masa sekarang kelihatan beberapa student uum bergerak dengan bag troley yang besar gedang bersama muka excited kerna bulih balik ke rumah(ehhhh2..mereka bukan cuaca la).mesti beg troley dipenuhi baju yang dihimpun selama seminggu(busuk) .ouh..bumi sintok kelihatan chumil dan awan yang kelihatan suci dari kandungan hujan.For those yang seperti katak bawah tempurung and tak tau perkembangn semasa meh aku nak gitau..KEDAH,PERLIS sedang dilanda banjir.Student uum telah dibenarkan pulang ke rumah and exam ditangguh.Great!!!!

and aku masih disini tak berganjak keluar dari bumi uum kerna bus tak ada and sambil memegang Banner yang tertulis I LOVE UUM!!!!
Ya..nasib baik ada abang jayzuan menemani aku.dengan petikan gitar yang buat aku lupa seketika pasal masalh balik2 rumah nie.comon ija..kampung ko dalam kedah gak so jangan terlampau berangan sampai nak booking flight.ouh..memang tak bulih diterima akal.

abang jayzuan.gadis eletrik satu..yawwwww2x.sumpah.lagu nie mang buat hatiku yang tengah luluh and frust sebab x bulih balik rumah bergoyang kembali.

dulu memang pernah memasang impian untuk menulis lirik lagu indi tapi aku takut jadi lagu india so aku batalkan niat.namun..kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi(ehhh..tiba2.dah la tak ada kena mengena).aku amat suka dengar lagu indi2.lagu indi umpama luahan hati yang tak penuh ketulusan and tak bersimpul.suka cakap suka.benci cakap benci.yeahhh babeh.u are rock.yeahhyeahhhh.

hai jayzuan!!!kenal saya tak???kita yang selisih dekat london town tahun lepas:)
teringat lirik lagu dari malique..~senyum~..
 
Baru mukadimah nampak macam sudah tertawan
Dengar kata hati perasaan jangan dilawan
Kalau takut mula-mula kita boleh berkawan
Duduk dulu biar ku belanja kopi secawan
Apa rasa sentiasa jadi bahan perhatian
Apa rasa jadi cantik kacuk cina pakistan
Apa rasa jadi seksi suka tak diperhatikan
Apa rasanya terima bertubi-tubi puji-pujian

Tu boleh pun senyum cantiknya gigi
Sepuluh markah penuh seharusnya ku beri
Wanita hari ini harus pepandai puji
Kalau dia jual mahal boleh cuba lagu ini

yang tak boleh tahan apa rasanya terima bertubi-tubi puji-pujian..
cnfirm sengeh cam kerang busuk punya
:)

4 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hahaha
baru seorang puji ak dh bole tersenyum mcm kerang busuk
apatah lagi kalau bertubi2 xD

SI GADIS said...

hahahaha
apa rasa seksi suka tak diperhatikan
:)

Budak Kampung said...

gadis elektrik !!!

SI GADIS said...

yeahhhhh
im here
gadis eletrik