Monday, March 7, 2011

sorry..kau boy..aku women!!!

Tajuk bagi nampak ganaihhh sikit.Baru orang pandang tinggi even badan sekentot 160cm.hurmmm..cantik dalam setinggi biasa.:)..kan..kan..kan..=_='

hoi perempuan..stop bebeling like mak nenek.

hello..puhlizzzzz sikit..im WOMEN!!!not gurl okey!

what the...women?????

yeahhhhh..im women..like my mummy!!!

ouhhhh..mean that you are old like your mummy!!!:P( sambil jelir2 lidah)

slapppp..(pang)..opssssss..i saw mosquito want to bite you on your mouth..tarararararara..:)

Am i overestimated when i label myself as women???
Adakah women seperti saya:
1:masih mengelap mulut dengan baju lepas makan
2:masih suka makan icecream wall fruitera..slurppppp..(10 batang pong bulih telan wooooo sekaligus)
3:masih menyanyi lagu isabella kuat2 dalam bilik air
4:masih gosok baju kurung bahagian bawah2 jer.yang terlindung tak iron.
5:masih menangis time period.
6:masih tak tawu nak pakai kasut yang ada heel melangit.
7:masih suka tengok cartoon sinchan(ulang tengok sampai sejuta kali,rosak terus cd..T_T)
8:masih tak tawu nak bezakan senduk dengan sudip.
9:masih pakai bedak johnson yang seperti tepung gandum kalau sapu kat muka
10:and last..masih tak tawu nak bezakan yang mana boy and yang mana men..kesiannnn!!!

And i noticed that my mum,my sis dah tak buat semua nie.aiceyyyyyy2..dorang dah jadi women.tahniah!!!!
so to all women around the world..tak kisah laaa dari afrika yang sedang menunggang zirafah..dari china yang sedang mengendong baby di sawah..dari india yang sedang pakai kan inai kat jari..dari jepun yang sedang bermain ipad(yerrr laaa..orang canggaihhh)..dari arab yang sedang pin shawl..dari mexico yang sedang mengutip kopi di ladang Paloma(teringat cerita paloma yang gorjes)..

HAPPY WOMEN`S DAY!!!!!!


 teheeeeeeeeee...:)



women day kena colourful2 cikit..:)

duit medic yang terspend untuk jam.tebal telinga dengar women dari rumah bebeling.


mesty rasa nak siku2 jer kan biler tengok guwe letak2 pic yang sah2 tiada kaitan hidup or mati dengan entry.tapi saya nak letak jugak.
sebab saya WOMEN yang tak akan peduli orang cakap apa2 pon.
you can say your words but your words cant bring me down.
go Women go!!!!









3 comments:

Anonymous said...

nenek kuat bebel...

storyfromme said...

benci dengan laki yang pandang remeh dengan perempuan.

SI GADIS said...

ano::)..bakat mak bagi:)
sfm:kiter bako jer