Sunday, September 6, 2009

~A Moment To Remember~

1stly nak wish timekaseh banyak2 kat visnul..my group member for process writing..thank for remind me who i am..and thanks coz make me smile when i read your email..lets chekcitout per benda y wat i smile sampy telinga..

budak2 y lahir tahun 80an mesti ingat benda nie..
dulu kat scool der salesman jual buku cerita..arine bagi list esok minta duit kat mak nak beli walhal dah tau pun cter tue camner..

kt library budak2 memang baca buku tapi just tengok gambo jer..
n than der satu buku tue y best n sumer orng berebut nak tengok such as buku about lori tayar banyak..y gurl pulak buku about dongeng story n then masuk class dok belagak jadi princess..aha..

RMT kat scolah mang x best tapi x faham la i..y berad pun nak makan jugak..kalau cikgu tanya saper y x der duit sumer orang mengaku..

bler kt scolah main pemadam..especially boy la..aha..sayang nak guna pemadam..
n kt koperasi der jual cam2 pemadam..y bau chewing gum pun der..

pakai pembaris y begerigi tepi dya n than dalam pembaris tue der air..pastu bangga ler coz der benda pelik dri orng..n cikgu pky pembaris pnjng color kuning y der pemegang kt tengah..bt cikgu x penah pegang pun..

jam tangan BOY LONDON jadi idaman coz boley tukar color ikut suhu n cuaca..
n bler tyme nak balik cikgu suruh letak kepala atas meja..n saper y paling diam boley balik awal.. suasana menjadi sunyi seperti kubur..hehe

actually banyak benda lagi y i nak tulis pasal zaman kanak2 i but letey dah ler..
btw.,nice moment to remember..i proud scolah kt kg even facilities x best sangat coz i der sumer moment nie..for sumer y der dalam i punya moment thank coz make me feel hepi...

2 comments:

Eddyz said...

sama laa...zaman old skool .... macam2 benda nak buat lain dari yang lain. lama dah tak nampak bag hijau nipis yang selalu boleh sangkut kat dahi..... last time brape hinggit jer bag tu ....siap buat deko sendiri ngan liquick paper...miss that time

akukay said...

hmmm..i miss that time too..
tsk..tsk..aha..dah nangis ingat blik..
i remember that bag..
boy selalu bawa kn..hahaha