Friday, September 11, 2009

~saat dmalukan n annoying~

waaaaaaa..geram ouh..today cam2 jadi kat i..

1st:berbuka puasa with food y x sedap.beli kat cafe and i berani guarantee tu lauk semalam.reheat..reheat..amat sedey ouh life at uum posa this year..tsk..tsk..

mak cik cafe..pity to us..dah la mama,mek,ummi,mumy,emak,ibu,mum
x hantar food kt kami..janganlah bwat kami cam nie..
::::rayuan y comel::::

2nd:got test ethic at 8.30pm.urghhhhh..i dont know la why uum always do test at night.im not the 'alim' one but i always go to terawih.so rugi ler asyik tinggal jer terawih.dah la setahun hanya sebulan jer.ouh...kalu my mum read my blog mesty she proud with me.dah berubah anakku..aha

after berbuka dengan sepantas kilat n solat i n my frens,kak kin,artcomlew went to bus stand..
guess wat happen???
damn it..
bus did not provide..ouh.....mr ahmad..
do u think we are so many lemak n nak sruh kami burn our fat dengan berjalan ker dkg y jauh nya amt la sangat....

i n my fren sudden jer ader idea y cantik lagi molek..
naik bus mara liner..
:::idea y comel but perlaksanaan y x cute::::
actually malu nak cakap..
kitorang kejar bs..
gler kan..
korang mesti boleh teka nyer saper y menang..aha..(T_T)

last2 we decide nak jalan kaki jer..
tapi actually kitorang memecut cam usain bolt..
coz we was late to attend examination...
smpy2 jer mr ahmad dengan muka selamba nyer ckap..
eh..kat sini paper exam x cukup..
kena pegi dewan mas..

owh...
great....
dengan penuh kesabaran n semangat y tinggi nak jawab exam(walhal x baca buku pon)
pegi la kt dewan mas...
jalan ouh..
no2..
pecut lagi...

dewan mas..
eh..saper suruh korang datang sini..
soklan nie untuk group lain..
tunggu tepi dulu..
kalu lebeh kitorang bagi...
heeeeeee..geram eh..
in my heart...
kalu x lebih cm ner..
n satu lagi..x boleh ker slow talk ngn kitorang..
i mean x payah la guna mike.
satu dewan besa gedabak tue dengar kowt..
ouh malu...
terus ker dkg..
ingat nak sound lecterur bt dya cakp paper dah der..
urghhhhh..
menggelegak darah i..
jawab exam ngn penuh kmarahan..
:-((((((((((((((((((((((((


4 comments:

Anonymous said...

rileks2... dugaan bulan pose tu =)

Eddyz said...

hukhuk.....anggaplaa pengalaman yg akan berguna kelak.......

yaziith su anaz said...

rajen giler ah hang p teraweh.


aku p teraweh kalo kat umahja.
balek kolej ja xp langsong.
:p

akukay said...

ano:yeah..life is test..we never study for it..
eddyz:insyallah
ysa:boring dok blik..xder benda nak buat so pegi ler trawih..:)