Monday, June 28, 2010

PERIOD!!!!!!!TAK BERERTI KITA DAH CUKUP MATANG

                                                                  sakit babe period

Masih ingat lagi ketika 1st time period,terharu bercampur seronok(ehh2..seperti menang anugerah la plak).seronok sebab dah dapat bukti aku memang perempuan melayu terakhir sejati.bila dah period tiba rasa cam boleh bangga dengan kawan2 yang belum period lagi.kununnya matang sangt.haihhhhhh.matang la sangat bila makan pon stil lap mulut dengan lengan baju.matang la sangat  bila stil main lompat2 tikus.haihhhh..anak dara saper laa perangai cam nie

saya bukan nak bercerita pasal period2 nie.saya nak bercerita tentang diri saya yang cuba belajar mematangkan diri di Selangor.macam x der tempat lain jer nak matangkan diri.cuti sem saya keja waitress kat restaurant abang saya.

saya belajar mengenali perangai orang yang kalu tengk kerut di dahi memang kita cakap dia dah matang.tapi ade ker patut dia panggil gadis cantik nie OITTTTTTTTT..hey orang tua.basikal buruk belakang rumah saya pon ader nama ok.jenama CHENG HONG.i pon x faham.haihhhhhhhhhhhhhh.saya yang bermulut jahat seperti itik nie pon x pernah panggil orang oiiiiii.

ada yang bajet kaya sikit panggil saya bodoh.wtf.saya mb x ludah dalam teh trik kamu untuk menjadikannya buih lebih banyak.tapi tuhan tu maha adil.what you give you get back.just wit and see.

see.bila kita keluar and belajar kenal perangai manusia..macam2 kita jumpa.tapi orang selangor nie kadang2 perangai pelik sikit ea.nasib baik ader juga mamat y muka cam faizal tahir jatuh hati dengan saya.ngeh23x.kalu ada jodoh kita jumpa lagi yea..saya bukan sombong laaa.just jual mahal sikit.hehehehe

1 comment:

zhafri nadzri said...

ape da...ko marah2 nampak sgt ko x matang..rileks sudehh...lagi satu..reactions box ko sume funny,interesting ngn cool je..baik xyah..hahaha