Saturday, January 29, 2011

Musim sejuk di semester terakhir

sawadikap.kai pun kap alai siakap!biasalah dengan ucapan sebegini apabila belajar di universiti yang hanya mendapat siaran radio dari channel siam or thailand.T_T


rasa nya tak payah cakap lah berapa juta minit dah saya tak hupdate blog.bukan x mawu hupdate tapi kan si uncle google tak benarkan saya log in:(..saya makan hati tawu dengan dia.
btw..welcome to last semester.:)
bila semester akhir menjelma bagai tak percaya dah hampir tiga tahun saya belajar di bumi sintok,di dalam hutan bersama beruk.and pernah sekali saya terjmpa babi hutan color pink.yawwww2x.ouh..sememangnya kaya dengan flora dan fauna(nc bayar ko berapa juta untuk tulis ayat nie)

and terlupa nak mention bagi semua makhluk alam nie jeles yang saya hanya lah class 2 hari semingu,5 hari tido.homaigod.heaven:)so ija jangan segan2 kan lah diri biler naik atas penimbang memandang kan time hibernasi anda semakin meningkat.

actualy kan im speechless sangt coz biler uncle google bagi i log in.terharu makkk.(actualy ayat orang yang xder  modal memang macam nie la)before chawww i nak main satu benda dulu.i jumpa kat blog si monster.jejum2.


day one: ten things about you
day two: ten things you love
day three: ten things you hate
day four: ten things you want to say to one person
day five: ten wishes
day six: ten items you can’t live without
day seven: ten important people
day eight: ten of your favourite songs
day nine: ten ways to win your heart
day ten: ten final words
 
 
ok2.kiter try yang number satu.
 
1:mempunyai ketinggian 163cm.yang pasti lebey tinggi dari jord.eyhhh2.saper jord?jeng3..
 
2:sedang belajar di universiti utara giler2 malaysia dan mengambil jurusan sains pemutusan.ewwwww..what the weird course..T_T
 
3:mempunyai anak saudara 7 orang and dier sayng giler2 kat anak sedara dier.well...saya lah mak uda meetali.:)
 
4:dilahirkan pada 14 febuary 1989.HOMAIGOD.LAGI 2 MINGGU I TURN TO DOUBLE TWO.sajer mention besar2 supaya orang tawu besday saya.
 
5:seorang yang mudah sangat mengalirkan air mata and record yang paling cun adalah menangis dari magrib sampai subuh.alaaa..x macho la macam nie
 
6:lipas anxiety:T_T.tak pernah and never fall in love with this insect.benci sepenuh hati
 
7:pernah tampar muka lelaki time sekolah rendah.perghhhhh..megah giler.kan gua dah cakap dont ever try to touch me.
 
8:kuat makan.nobody can challenge me.:)
 
9:pernah crush dengan someone.giler2.sampai tengok kucing pon rasa tue muka dier.:)
 
10:and last but not least.she was taken by someone.malu lahhhhhh.:-P.hihi
 
ok.try2.tak rugi wooooo.:)
 
 
 
 





4 comments:

bareessence said...

all the best for your final semester. nak try gak main tapi takot..banyak sangat..haha

una said...

lol...akhirnya ija muncul.
aw aw

SI GADIS said...

barees:cuba..nanty dapat akwen cepat.motifff?

una:yawwwww2..i kontang idea:(

Anonymous said...

she was taken...!!! cittt...wekkk