Wednesday, January 11, 2012

meet jojo.sorry dear im late

Kalau takut di lambung ombak jangan berumah di tepi pantai.
Kalau malas nak menaip bagai, jangan bermimpi nak buat vlog.


Harus.Harus and semestinya ayat mukadimah di mulakan dengan memerli diri sendiri dulu.


Before nie i dah taip dah entry about jojo but sudden my niece comel lotey without feel guilty dengan selamba off switch my lappy.Then loooopppppp!So segala nya bermula di situ.I dah start malas nak menulis.Macam rasa tak selamat bila tulis blog.Macam anak sedara i nak datang jer.Alasan kaw memang cow!hikkkkk.


Okokokokok..ladies and gentlemen..tanpa membuang masa lagi..memperkenalkan super duper cool,adorable,awesome,cute,busyukk my mr jojo:




-




-




-




-

mr jojo

eeeeeeeeeeeeeeeee...comelnya..mesti korang cakap camnie kan bila tengok mr jojo nie.tawu dah.

Comel kan dia..kan..kan..actually bukan yang i punya.mr izuan punya.but i kena jadi babysitter dia.So i terus assume mr jojo nie i punya.Mr jojo dah dekat setaon umor dia but i tak beli female untuk mr jojo coz i yang nak kahwin dengan mr jojo.i tak bulih berpisah dengan dia.-giler-.

Mana korang nak jumpa makhluk comel macam nie kat dunia nie.Manja terlentok.Tidoq tak kira masa.Makan nak mewah2.Merengek bila orang tak main.Makan nak kena suap.Mana lagi nak cari kalau spesis macam jojo nie.Sangat mengada2.Tapi kerna sekali jatuh cinta, selamanya aku jatuh cinta.cewahhhhhhh!

Mak i 200% membantah dengan sekerasnya i bela jojo.sampai haty mummy.Dia takot jadi lauk kucing dia.So dengan gigihnya i went to DIY shop beli tombol pintu baru untuk bilik i.Dah rosak because my nephew.Haishhh..mereka lagi.Erghhhhh!Dah nama pon Do It Yourself.So i la yang pasang sendiri tombol tue.Senget menyenget.But demi jojo.I gasak segasaknya.Hope u safe in my room with "ugly' door.

1 comment:

AM said...

ija dia mkn ulat ka.. hehe