Monday, May 3, 2010

UNDER 18 ZAMAN HOT!!!

HOT2.bkan hot yang panas cam tomyam siam tue.hot yang bila semua orang asyik nak jadikan kita sebagai bahan cerita dioarang.

Saper yang pernah melalui zaman under 18.Yang umur 19 n ke atas mesti pernah kan.yang umur 16 jangan nak mengaku plak ea yang korang pernah lalu zaman hot.zaman hot i kan time i umur 18.lepas SPM.time nie i keja dekat sepang.waitress...perghhh.mang market la time tue.

but i bukan nak cakap pasal diri i.i nak cakap pasal mamat yang time zaman market i.time i keja dulu i sorang jer gurl.terhegeh2 la buat keja.i membayangkan diri i seperti gurl dalam cerita coffe prince.(gedebuk sekali baru tau)

time i keja tue kan,ada sorang guy nie nama hafis.buat part time kat situ juga.hensem.muka ala2 danny x-factor.i tak tahu kenapa dia seperti tak suka giler2 dekat saya.guy yang lain treat saya macam puteri tapi dia treat saya macam kuli.dia suka marah2 saya.bila berjalan jangan berani2 nak berlanggar dengan dia.memang kena sound setepek kat muka la.

bila kat bhagian kitchen dia selalu buli saya.kami cakap tanpa memandang muka.dia tengok kiri saya tengok kanan akbat degree kebencian saya yang tinggi terhadapnya.tapi prince lain kat restaurant tue suka usik saya dengan mamat smbong melangut tue.saya marah ok.diorang cakap saya jer yang tak tahu sumthing.amatlah marah dengan manusia yang berperangai sepeti hot dog nie.

time besday saya ada guy bagi kek besar ouhhhh.malu2.blushing.aku pon tak faham naper orang kat situ cam senang jer dengan saya.maybe muka sya yang berlemuih dan innocent tanpa secubit bedak pon.hafis jer yang tak celebrate.dia buat tak tahu jer.

saya dapat tawaran matrix.so kena balik cepat2.but hafis jer yang tak wish gudbye.orang lain sibuk bagi hadiah.then time matrix saya dapat call.

nahhh.dari hafis yang perangai hot dog tue.DIA CAKAP DIA SUKA SAYA.dunia terbalik ok.omg.kenapa kau ego,nak bajet cool sangat dulu.aku pon sakit ok dulu.ko sycho jiwa saya.saya hari2 nangis balik keja kena marah dengan awak.tapi sorry.jiwa saya sakit sangt.so saya cakap kita kawan.

but hafis faham.hafis post tudung dekat i tau.i simpan hafis.i malu nak pakai.tudung nie buat saya rindu awak yang suka marah saya.sekarang dah lost contact dengan hot dog tue.tapi still miss him.

SAYA AKAN CARI AWAK BALIK!!!!!

gurl kadang2 tak suka dengan guy yang buat cool and bajet sngat depan gurl.sory hafis.saya tukar no sebab tak mahu ingat awak.tapi hari nie saya ingat balik.plezz contact me if you terbaca entry nie.

3 comments:

bh said...

masa 18 dulu..sangat best!! kah3

SI GADIS said...

hot2..

Apple_Juice~! said...

uhuu..dan akhirnya tudung tuh pernah ku pakai sekali..kerana nak matching ngan baju i..nape u tak habaq the real story pasal tudung tuh???