Saturday, May 1, 2010

Non-Stop Smiles a.k.a Senyum Sokmo

Senyum nie benda subjektif.senyum nie berbeza setiap orang.kalu korang senyum selalu + dimple kat pipi.perghhh.memang korang boleh dapat mamat hensem macam nie lah.patutlah emak selalu berpesan jumpa orang senyum tapi jangan lebih2 macam kerang busuk pulak.
nie lah diri aku yang sebenar.pretending.fake smile selalu jer kat muka aku.aku tak mau senyum betul2 takut nanti jejaka mata sepet jatuh cinta.yuckkkkk.(rasa cam nak siku jer dengar debab nie cakap)orang yang tak kenal saya betul2 mesti tak tahu yang saya ada lesung pipit yang comel d sebelah kanan,ishhh2.malu laa nak tunjuk.ngeh23x
korang tau tak power senyum nie.dahsyat babe.silap orang yang korang senyum mang habis laaa.contoh kesilapan yang korang buat dalam senyum adalah.


korang senyum kat orang yang baru saja jatuh dalam longkang(memang silap besar la)


korang senyum kat gadis(mang tak salah)tapi gadis yang korang senyum tue sebelah dia ada boyafren dia dok terjegil macam singa.


korang senyum dekat anjing yang tengah kejar korang.masa nie senyum bukan lagi sedekah.


senyum dekat mumy korang yang tengah marah sebab pointer drop.kalau tak senduk kuali naik atas kepala saya rasa.
betul cakap lenglui kat atas nie.actually senyum bukan boleh buat kita rasa tenang or feel better but we try to avoid people keep asking whats wrong with you???

nota owner:kempen senyum untuk orang ego

2 comments:

zhafri nadzri said...

ko ade lesung pipit?tipooooooooooooo

SI GADIS said...

kan sya dah cakap.
hanya peeps y know me very well jer yang dapat tengok my dimple.

cnclusionya..
u tak tahu sangat pasal saya