Tuesday, February 15, 2011

will you marry me???

yes2..saya mahu kawen.saya dah 22.saya dah bulih kawen.kalu zaman dulu2 dah anak dua dah kalau umor macam saya.dah tawu nak basuh bontot baby.

tapi kan saya masih pakai mask kalu nak basuh bontot my niece.owh.T_T

ok2.ignore semua benda alah tadi.i just want to share with you what the things that make me thinking to married.hehe.jeng2...terararara...

ader gaya ummi meethali

wait2..ader satu lagi reason why i said i dah cukup syarat...

dah pandai masak:)

dh pandai senyum ikhlas:)

2 comments:

baizuana said...

puding kaler2 itu seperti saya kenal...speerti pernah saya temui sebelum ini..bukan ke awak yang buat tapi saya yang susun,sejukkan,rasa dan makan??heheh

Z...N said...

bagi suami makan puding hari2 gerenti kene cerai..kalau die baik sekalipon die nak kawin 2..hahaha..melawok je.. :P