Friday, March 26, 2010

CINTA DI MATA PAK 'ARAB'

Tajuk agak menyentuh sensitiviti orang arab.eh2.do i care.timbul nya idea yang mulia untuk menulis tentang tok arab yang gatai ini adalah stelah berlakunya sexual harey-man(harrastment) oleh pak arab di tempat saya belajar."gua dah pesan dekat lu jangan galak..haaa..kang dah femes kat blog gua skunk" tak da pon word betray dalam tangan abang putih badan sasa nie


saya tau korang putih dari saya tapi dont ever try to ngorat2 saya noh.haihhhhh.kalau ngorat saya tak marah sangat tapi dah start menggatal tue yang buat saya nak 'tampr arab' jer.saya dah perasan awak tengok saya atas bawah jer bila saya on9 depan awak.haktuihhhhhhhhhhh.and sudden jer awk datang duduk sebelah saya.Ya Tuhan!!!bau yang terbaik dari ladang ok!!!pening saya dengan bau badan awak.pastue saya terus bangun then awak cakap nak pinjam lappy.ok lah fine.saya bagi pinjam.n kegatalan awak semakin menjadi.awak minta emel saya.nak chatting dengan saya.saya terus menipu dengan confident..CHATTING NOT MY TYPE.

emmmmm..sory sir.i got meeting.sekali lagi menipu.dah la you duduk atas phone saya.ewwwww.geram saya.ingat nak cuci jer phone tue dengan AJAX FABULOSO..tapi mampus plak phone saya nanti.damn!!!!

semalam pon tengok orang arab gaduh dengan aweks dia from indonesia.CINTA ANTARA BENUA.fulamakkkkk!!!

i tak pernah faham naper gadis2 melayu kat tempat i belajar nie tergila2 serta meroyan dekat 'ABANG PUTIH BADAN SASA' tue.plezz2x la..saya geli ok ngan diorang nie.mulut jer manis.hati hitam cam punggung belanga.dah kena tipu pon still nak berkepit lagi dengan pak arab tue.haihhhhh.sangat takut and mimpi ngeri memikirkan jika kawen dengan diorang.(orang y matang mesti faham)..hehehe


saya ada tau video pak arab kiss dengan gurl melayu tepi bilik saya.kalu nak tengok datang bilik saya.ewww..haloooo..mesti ramai yang beratur luar bilk nanti.nie bukan BLOG BLUE ok.(:-:)

4 comments:

joegrimjow said...

mungkin kamo hot kot

Cik Nadzrah said...

kalo x buleh cuci ngn ajax fabuloso, samak je...hehe...[terlebey suda]

nabilah_2908 said...

hahaha..tergelak sendiri bila sy baca n3 ni.. :)

sy pun ade gak pengalaman dgn pak arab ni..seriusly mmg pak arab golongn lelaki yg gatal..tp bau 2..erm..tak tau la pulak..coz pak arab yg sy kenal wangi n smart jer..huhuh..

tapi bab nk 'couple' minta maafla..cukup sekadar kawan... ;)

SI GADIS said...

joe:saya berbesar jiwa awak dtng blog saya
cik nadzrah:ingat nak samk jer...tapi hena sangt noh..hehehe
nabilah:siyesly..all the arab at my place sangt gatal...ewwww