Monday, March 29, 2010

RAMLI SARIP..U ARE ROCK PAPA.!!!




dia bukan papa saya..tapi orang cakap dia papa rock.bukan sekadar orang cakap dah.dia memang rock.jeng.jeng.jennnnnggg...
'andai kasturi hilang harum..haaaa..sambung:(^_^)

pergh..love u papa rock.eyh2.mesty korang x faham kan per benda yang saya dok merapu meraban nie.haihhhhh.orang dah pesan suruh pergi pesta konvo uum.korang tak nak.dah la free babe konsert dia.ribut petir kilat sabung menyabung pon aku pergi juga.demi papa rock jer aku sanggup.kalau artis cam tomok datang sory la aku nak buat cam nie.hehehehe..
jeng..je jeennnnnngggg

2 THUMBS UP untuk ramli sarip.suara kau tue wat aku nak loncat2 jer.nak aku terbang bawa bunga sekali dengan pasu bagi dekat papa.ouh.jangan dok buat perangai cam tue la gadis.haihhhh

benda yang aku dapat dari konsert semalam adalah"HIDUP,TERUS HIDUP..WALAU BANYAK CABARAN'

kalau korang perasan la..bukan perasan yang syok sendiri tue.perasan yang dalam english nya 'notice':saya terus guna word aku bila dah start tulis pasal ramli sarip...pergghhhh.aura rock dier tue yang buat saya jadi cam nie.gua love u papa.

2 comments:

Alynn Notnot said...

bertuah nye dpt tgk dye perform!

si gadis said...

alyn:hehehehe..suka gler dekat dia...wowwwww