Sunday, March 28, 2010

KITA UMPAMA SWEETCORN!!!


kita adalah team 'JAGUNG SIHAT'..(^_^)

Jarang ok saya nak rindu2 orang nie.tapi the power of facebook telah menemukan saya dengan fren yang tido satu katil dengan saya kat hostel time skolah dulu.haaaaa..amik kau.6 tahun ok!!!bukan enam hari.hari2 saya makan hati teringat kat awak.saya makan hati hati ayam laaa.miss u so bad.(T_T).ehhh2..seperti ruangan Jejak Kekasih.

even awak bau masam.saya setia peluk awak untuk selamanya.auwww!!!

see.kalu tuhan dah cakap jodoh kita nak jumpa balik.terpisah sampai 10 tahun pon jumpa balik.bestttt2 ok.tengok fren i yang dulu comot dengan hingus sekarang dah comel lotel..auwwwww..Semua nya dah besar panjang kecuali saya jer yang 'besar melebar'..tsktsktsk.



so korang jangan takut2 nak merisik kabar fren korang yang dah lama terpisah.diorang rindu juga kat korang just diorang malu jer nak cakap..macam i la..hikhikhik.ehhh2.gedik lebeh pulak.mesty rasa nak siku tengok orang dok buat perangai gedik begini.(*_*")


dulu i still ingat lagi.i selalu gado2 manja dengan fren i.alaaaa..macam suami isteri gado2. 'eh2.tau plak dia pasal suami isteri gado.'tapi kami rapat seperti susunan biji jagung yang sihat.serta di salut dengan marjerin dan di bakar,yumyyy2x.sedap babe.ok.dah terkeluar tajuk kalau bercerita pasal makanan.baiklah...even i got nightmare time scolah dulu coz selalu gado ngan guy dalam class i.but sume tue i dah lupa.dulu i x matured.sekarang dah matured.(^_^)


i ingat lagi time kumbang masuk telinga i kat hostel, fren i yang berjaga take care me.haihhhh.i dah separuh gila dok jerit bila tau kumbang masuk telinga.macam2 i jolok dalam telinga nak bagi dia keluar.kau ingat taman ker dalam telinga gua.gua tau la dalam hati gua ada taman."boleh x menulis ayat nie tanpa brfikir pasal Adnan Sempit'.


korang memang rock la guy.nanti konvo gua datang ok.bawa la bunga pa2 pon.im flexible.jangan bawa kumbang sudah.trauma!!!!!(pesan awal even der setaun lagi nak konvo..haha)

2 comments:

Alynn Notnot said...

sgt ngeri, kumbang masuk dlm telinga.

SI GADIS said...

ouh..memang pon..saya jerit sepnjang malam..ngehngehnegh..