Friday, April 2, 2010

BILA ARAK DAH MACAM AIR MINERAL.

have a great day without alcohol

Mula2 seperti takut jugak untuk tulis pasal nie..maklum lah.ilmu sekangkang kura2..but atas tanggungjawab sesama islam saya terpanggil untuk menulis isu ini.I know,isu ini isu sensitif.silap tulis jer memang kena baling dengn tongkol kayu lahh.tapi blogger kan berani.so saya pon nak berani jugak.(^_^)

baru2 nie i godek2 i punya fbook then ada someone yang add saya.i tak perasan he/she(jantina d rahsiakan)..nak perasan cam na dowh.rambut dah color bulu jagung.mata mekup cam lutong dah aku tengok.Scan punya scan baru perasan dia fren i time scolah menengah.dah 5 tahun tak jumpa dia.then sempat chating dengan dia juga..dia stay kat KEYYY-ELLL skrang.

tangan aku yang sememamg nya gedik nie meneroka la photo2 dia.ouh.mak datuk!!!dia sangat berubah.photo sumer d NERAKA DUNIA a.k.a club.bukan club kembara ok!!!club2 bila larut malam.AND berlambak juga photo dia dengan bangganya bersama air kencing setan.astaghfirullahalazim.then tengok photo party tepi pantai dengan gurl yang semua nya panas sampai terpaksa pakai coli and underwear jer.atas meja plak tersusun kemas TIGER.bukan biskut tiger or patung tiger yang besar tue.nie minuman TIGER.lu pikirlah sendiri.

i never know what happen to him sampai he change so much.bla dah sampai macam nie saper lagi kita nak blame.im realy sure his parent tak tau pasal benda nie.buat apa nak minum air kencing.minum lah RIBENA ker,SUNQUICK ker.sedap lebeh dari air setan tue.bodoh punya orang.(semakin marah entry nie) hebat sangat ker boleh tunggang air setan tue.tuppp2..dalam air tue ada racun.haaaa.mampus kau dalam iman lah sangat.betapa teruknya arak hingga Allah dah letak hukuman dia kat dunia lagi untuk orang yang minum.aduh2.kecik2 mesti ponteng class fardu ain petang tue.that why tak tau apa.

(For my fren.terima kasih cause bagi ilham untuk ak tulis entry nie.hpe sangat2 kau berubah.u still have time.dont waste your life with the stupid thing)

3 comments:

cik EPAL said...

harap dia berubah

yaziith su anaz said...

pasni nak minum datang kuantan oke.

SI GADIS said...

cik epal:welcome to my blog
atie:nnty cnfirm kena sebat bdak nie
gere kawe