Tuesday, January 26, 2010

KALI PERTAMA, SELALUNYA TAK MUDAH

nie sorang lagi yang jakun.anak habib terkial2 nak tekan mashine ajaib itu

Semua orang selalu cakap kali pertama buat apa2 pun mesty tak mudah..hmmmm..memang pon.. first date:si gadis akan sibuk memilih baju mana nak pakai.kasut yang tinggi supaya nampak lebih vogue.yang guy pulak akan sibuk pergi beli gel rambut.nak bagi ranbut pacak.cicak jatuh pon x sempat mengucap.walhal..sebelum nie hanya guna minyak nyok(kelapa/masak).yang gurl pulak time makan mesti order benda yang x pedas2.takut air hidung keluar depan boyafren.(^-^) first nyte:ya.i guess semua orang akan nerves tyme nie.xspecially gurl.ouh.bkan gurl.anak dara.malas nak cakap banyak2.nnty korang imagine bukan2.ehe.yang x nerves tue maybe dah biasa.opssssssssss.ada mulut yang akan kena tenyeh dengan cili bo.(*-*) actually aku bukan nak cakap pasal first date or first nite.hehehehe.see.gedik kan aku.aku nak cakap pasal aku n fren aku yang first tyme masuk libbrary since aku study kat uum.kalau nie video.korang boley tengok tangan aku terktar2 nak tekan tuch skrin mashine canggih tue

dah sem 4 babe.sumpah.nerves.muka cuba buat suci cam student sem 1 tapi tengok kad matrix dah nak hancur cam student sem last.haihhhhh..mang memalukan.aku menjadi jakun seketika bila masuk lib uum yang besar mengalahkan padang bola untuk FIFA.then tengk pulak machine pinjam buku n search buku yang berdiri setia memandang aku.aku tau.kalau dia boleh cakap mesty dia akan booo dekat aku yang jakun nie.ouh.jangan berperangai hudoh begitu machine.kalau kau boo kat aku.aku akan cabut wire kau.padan muka..hehehehe
bila masuk library rasa cam x nak keluar ler pulak.cehhhhh2.nak cakap best student arr tue.ehe.actually nak cari jalan keluar pon terpusing sana sini.

dear libry:saya akan datang lagi menemui kamu.kamu jangan risau.muka saya dah x blur cam student sem 1 cari class.ehe.

nota ibu jari kaki:dulu kat matrix libbrian dier cam garang macam singa.dah ler suka makan keropok lekor sambil mengumpat orang.haihhhhh.

2 comments:

lieya orange M.I. said...

...cube try phothostat yg canggih pulak...=D

deusXmachina® said...

baru ada ke machine ni kat uum
erm..kadang2 machine ni menyusahkan gak
lagi2 time nak memerlukan
rasa nak hentak je machine2 camni
erk888