Sunday, January 31, 2010

AKU TUNAIKAN PERMINTAAN MU

dia yang terkenal dengan sifat kuat makan.see.pic dia bersama makanan

HELO DEAR!!!!ya saya telah menunaikan impian awak.impian awak nak baca entry pasal awak dalam blog sya.ouh.ayat seperti bunyi loceng.(KLING2)

TO MY BELOVED FRIENDS:FATIN AQILAH BINTI AZMAN

saya tak tahu kenapa awak pilih blog saya untuk expresikan diri awak.sekali lagi ayat cam bunyi loceng.hehehe.Walaupon blog saya x famous. tapi saya yakin..awak akan baca entry ini.

Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan fatin aqilah azman.
yeayyyyyy..mari tepuk beramai2.
hanya ada gambar kaki saya jer dengan budak nie.tsk3..


HEPI BESDAY TO YOU!!!setelah bebel panjang baru orang tau aku nak wish besday. haihhhh.mang nak kena cekup dengan timba.ouh.lupakan sebentar pasal timba.

mari bercerita tentang seorang gadis yang dah tua nie.

ya.
dia kawan saya.dia kawan baik saya even dier cakap kat dunia ini kita tak ada kawan baik.
dia kawan yang suka bercerita about guy.about future husband.dia suka guy yang kening lebat.
dia suka makan yang sangat banyak.

ouh.banyak nya buruk kau.(^_^)

dia yang buat saya menangis kat kedai mamak.mamak pon macam agak terkejut tengok saya menangis cam tak ckup teh tarik.
dia yang tak kisah saya panggil dia BALL.
dia yang tak kisah saya baca mesej scandal dia.opssss.pasal scandal jer dia tak benarkan saya bercerita.
dia yang tak kisah saya gunakan dia.ouh.tsk2..
dia yang tak kisah saya cakap kasar2 dengan dia.
dia yang tak kisah menelan masakan saya yang semua orang tak sanggup telan.dia yang tak kisah makan resepi ciptaan saya.SPAGETHI SARDIN
and saya tak kisah menemani dia sampai pukul 2 pagi.tengok arsenal kalah di tangan MU.ouh.sungguh buang masa.tak per.saya tak kisah
ouh.asyik puji dia jer mana boleh.(-_-)

ouh.see.my friend sorang nie memang sangat tak kisah kan kalau saya buat apa.

dia juga belajar dari saya cakap 'DO I CARE'!!!!
memang dia betul2 tak kisah

nota hujung jari kaki:semoga kamu semakin mengecil.semoga hidup kamu bahagia seperti saya.semoga kamu akan tersenyum manis seperti saya.semoga kamu tak lagi kerek seperti saya.see.dia menjadikan saya sebagai idola.ouh.kamu sudah buat saya malu.ahahahaha($_$)

4 comments:

noor afzan said...

epi besday to ur fren tu k

QeeLa said...

OMG...
u make me shame ijah!!!..
ahahhaha...but..seyesly terharu dear...~
takper2...blog kamu akan femes after dis cz ade entri nhe...duit nuffnang jgn lupe blnje k...ahahaha!!!

bout da song u an along nyanyikan semalam..ouuhh!! including dat guy..sape tah nmenye,totally swit an cm nk nges tp HATI BATU kan...lallalaaa...~

thanx 4 dis special entri..thnax 4 alwys beside me..thanx cz teman i tgk match yg pleng superb wlpn ARSENAL kalah,but they perfom great...juz xde LUCK...ahahaha...nk gak defend my beloved team k....
=p
thanx 4 da title "beshfrewn"...tsk3...i ade bestfren...ade2...=(

scndal..??!! ouhhh!!! dun ever mention bout it k...!!!
but i tau u will keep saying it..cz u kan "DO I CARE..!!"
ahahahhaa....swit words 4 our frenship...lalallaaa..~
masakan kamu agk sedap la tok org bujang...if husbnd u mkn nnt,komfem esok ajk mkn lua....ahahah!!!

lastly...i noe i shud make an entri gak..but im not a blogger cm u an along...sooo same words to u...dun ask for more...ehehhee
luv u damn much..!! mmuuaahhxxx!!!
=)

p/s : gurl nhe x kasi i jdik follower die...die gurl yg weird..!!! lallalaaaa...~

una said...

lol...ija
hebat entry anda psl dia
sumpah mahu gelak habis-habisan
thumbs up
(^-^)v
xhabis gelak hingga kini

SI GADIS said...

qeela:nnty coment ko aku jdikan entry.panjang gler.

una:hehehehe.sifat dia mang cam tue

afzan:ok.i will