Monday, April 12, 2010

Cinta Mana Sakit Babe!!!!




bila tengok pic nie baru aku notice something..*CINTA TAK MENYAKITKAN*..
Weyhhhhh.aku berasa yuck la bila tulis2 tentang love nie.bukan aku hina love2 nie tapi aku tak ready la..umur aku baru 21 tahun.

baru 21 ko cakap.mak dulu dah ada anak dua dah time umur cam ko.T_T



maybe kenangan dulu kowt yang buat aku takut untuk story about love.tapi kita kan manusia.jauhnya lari pon kita stil terikat dengan cinta.cinta dengan Allah.Cinta dengan malaikat.Cinta dengan rasul and cinta sesama manusia.so jangan takut untuk love2.haihhhhh.ayat seperti gedik jer.



aku memang kontang idea kalau tulis pasal LOVE.aku ingat tak mau couple2 dah.jodoh yang baik jodoh dari Allah.so malas nak pikir useless nie.kalau orang lain sbuk blogging pasal dating dengn bf diorang aku no way.kau saper nak masuk2 dalam blog aku.mesti fatin bangga kalau baca ayat nie coz dia makhluk y terpilh masuk blog aku.

2 comments:

QeeLa said...

wwaaahhhh...!!!
talking bout LOVE y im da choosen person yg leh msok blog u...
lallalaaa...~
LOVE sumting yg kdkdng complicated an DAMN an sumtymes soOOo swit...
but, 4 me...i dh serik...
baek jdik cm da owner of dis blog...tggu jodoh dari allah...~
takat playing around jap2 xpe kn ijah...ahahhaha
=P

SI GADIS said...

jangan gatai2 ya qeela.
kat bilik saya ader ubat gatai.beli kt pharmacy..