Wednesday, April 7, 2010

YOUR BEAUTIFUL IS TRUE.DONT EVER TRY TO CHANGE IT

hidung dah mancung.mata dah kecik comel.naper ler pergi ubah


Tajuk panjang mengalahkan entry.i nak tulis pasal cantik2 hari ini.see,tulisan saya pon cantik kan hari nieT_T

Pernah dengar tak dulu ada iklan tue cakap..kejelitaan adalah hak milik setiap insan.so dari ayat ini aku dah tau aku memang cantik.eh lupa..dia cakap setiap insan kan.so korang pon cantik macam saya juga.(speechless)

bila dah cantik tak payah tempek2 bedak sekilo dah.tak payah letak eye shadow macam burung hantu dah.tak payah letak lips eye kat bibir dah.eh2.cam pelik jer lip eyes.ouh.lipstik.sory la.dulu kami pernah minta lipeyes dekat akak watson's.dia separuh gila tolong cari kat kami.dah memang x ada benda tue kat dunia nie.kesihan dia dok layan anak dara yang buta mekup nie.T_*
before after

saya nak selit sikit2 picture orang yang cuba mengubah kecantikan yang dia ada.i dont know why they are try to change their beauty.ishhh23x.even hidung kemek and mata besar pon saya tak teringin nak mancungkan.saya tak hingin nak kecikkan mata.

before after
knapa nak jadi kucing???jadi manusia pon ok

6 comments:

wytepepel said...

hahaxs . yang dah cantik2 bila d ubah memanglah buruk kan ? huhu

fitrijohari007 said...

org yg x bersyukur ni mmg Allah akan balas cukup2..gatal sgt nak operate muka nye tu..

SI GADIS said...

ish2
mak dah pesan dari dulu lagi

Eqah Zaque Billetdoux said...

bagai tikus membaiki labu.
tulah terlalu pentingkan kecantikan sngat.

sipisenan said...

ni la manusie.. huhu, kerane nk cantik, g buat pmbdhn plastik... x bersyukur lgsung... tuhan da wt muke tu elok gitu, nk g ubah.. huhu.. tp bile tgk, kesian pon ade.. ye la, muke cumel2, da jadi muke alien. lbey2 lagi gmbr yg third tu.. isk2..

SI GADIS said...

syukur ya kerna anda sumer comel