Tuesday, April 20, 2010

Kesayangan Saya Di Hutan Sintok

debab vs kurus

kesayangan saya yang prtama.saya yang tak pernah marah budak innocent nie.gurl yang bila hujung minggu akan terkedek2 mengusung beg untuk balik rumah.saya faham dah.gurl yang dalam sehari baba dia akan coll sebanyak 15x.nampaknya CELCOM bertuah kerana mempunyai pelanggan seperti ayah awak moo.and satulagi kelebihan gurl ini adalah senyum plastik.ok2.sila lihat gurl kanan ok.gurl kiri senyum ikhlas with lesung batu di pipi.

kesayangan saya yang sihat2 belaka.termasuk saya.gambar rajah juga menunjukan gurl yang sihat2 sedang lead perbarisan ke pusur nie.maaf zakiah.muka mu telah dihalang oleh barisan gurl yang sihat.
kalau mak kamu semua tengok pic nie mesti dia cakap.(dah besar melebar anak aku ea)T_T
kesayangan saya yang berhimpit2 untuk masuk dalam gambar.terpaksa menyilang kaki untuk bagi semua nampak kurus dan boleh masuk dalam gambar.kesayangan saya semua nie nak pergi exam.dan mereka adalh student decision science yang telah di tawarkan oleh uum tanpa rela mereka.kasihannnnnn

gurl yang bersesak2 dalam 3 biji kancil untuk ke kenduri.and gurl nie juga bersesak2 atas katil pengantin hingga roboh.aku ingat samapi mati dowhhh.malu tahap gaban dah.masa makan sumer tak ingat dunia.haihhhhhhhh.(^_^)time nie mekup berkilo2 untuk tunjuk kat orang yang student decision science adalah comel.

kesayangan saya yang berubah wajah.tepung gomak aka hantu tepung.maaf.saya buat nie bukan atas kerelaan awak.ngeh2x.tapi syok gak menghabiskan sekilo tepung ke atas muka awak.campur telur and bawang serta garam,ouh..dah boleh goreng jadikan jemput2 dah nie.
kesayangan saya yang ayu2 sumer.kesayangan saya hilang.dan see..saya menjadi sunyi tanpa kesayangan saya.sob2.kan dah cakap jangan main jauh2 sangat.kang dah hilang.hutan sintok nie dah la banyak lelaki buas.eh2 silap.haiwan buas.

2 comments:

HEMY said...

saya pun sayang awak juge..ekekeke

SI GADIS said...

ngeh2..sayang semuanya