Tuesday, April 13, 2010

Jangan Kutuk2 Blog Saya.



tajuk entry menggunakan pendekatan yang sopan sebagai anak gadis melayu even tengah menggelegak.

saya tak suka orang yang kutuk blog saya.saya tak pernah kutuk awak dalam blog saya.saya harap awak faham bahasa melayu.if nak kutuk for improvemnt my blog i can accept it but kalau kutuk couse jealous awak tak da blog yang gemuk cam saya.sory.you are not invited to read my blog.saya sayang blog saya lebih dari saya sayang facebook saya.(motif ayat nie)

anyway saya tak marah just nak advice jer.saya faham jiwa kita semua semakin tertekan untuk dapat cgpa yang bagus2.kita yang malas sudy nie.tapi perlu jaga hati orang juga dear.

4 comments:

HEMY said...

ishy..ada main kutuk plak..huhu..takpe la lumrah la tu blogging

Azman Roslan said...

sape yang kutuk-kutuk tu, sila dedahkan untuk pengajaran semua..

SI GADIS said...

hemy:jiwa diorang x tnteram
azman:saya dh ampunkan..:))

QeeLa said...

soOoooo G.R.E.A.T..!!!
i tau sape yg kutok...alaaa...dun wori dude...tgk sndri r,rmai stdnt stdy over da c pn blogging dude...
lallalaaa...~
renung2kan...slamat beramal...
=P